Mogelijkheden USB

USB sticks zijn klein, draagbaar en uit te lezen op elk apparaat met een USB-poort. Deze eigenschappen maken ze de perfecte manier om gegevens tussen computers uit te wisselen. Naast hun draagbaarheid zijn USB sticks het perfecte relatiegeschenk. Ze zijn leuk om te krijgen, worden vaak gebruikt en daardoor vaak gezien. Bovendien is het een opslagmedium. Daardoor is het mogelijk een bedrijfspresentatie of ander bestand op de USB stick te zetten. USB sticks zijn daarom ook ideaal als marketinginstrument.

Volledig gepersonaliseerd

USB sticks zijn zo veelzijdig dat ze volledig aan uw wensen aangepast kunnen worden. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld houten of metalen USB sticks of een USB stick in de vorm van een creditcard of autolader. Er is keuze genoeg, dus u zult zeker iets vinden wat bij uw bedrijfsuitstraling past.

Oneindige mogelijkheden

We benoemen hier niet alle mogelijkheden waarin de USB sticks geleverd kunnen worden, omdat dit echt heel erg uitgebreid is. We zullen op onze site enkel de meest gekozen noemen. Het online assortiment bij diverse aanbieders biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde vorm, een kleur en materiaal wat precies datgene uitstraalt wat u wilt met uw bedrijf. Belangrijk om rekening mee te houden is hoeveel opslagcapaciteit u wilt gaan gebruiken. Dit gaat vaak al van 512MB tot wel 64 GB.

Waarom kiezen voor een USB relatiegeschenk?

Gearbest 2019 11.11 sales