USB sticks bedrukken

USB sticks zijn zeer functioneel en een waardevol relatiegeschenk voor zowel uzelf als uw zakenrelaties. Doordat u de USB sticks kunt personaliseren, komen mensen veelvuldig in contact met uw bedrijf(gegevens). Het vormt dus een ideale manier van reclame. Er worden diverse technieken gebruikt voor het bedrukken van logo's op USB sticks. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit graveren, emobossing of debossing.

Zeefdruk, tampondruk en full-colour

Veel online aanbieders bieden u de mogelijk om uw logo via zeefdrukken of tampondrukken te laten bedrukken. Ook kunt u uw logo fullcolor laten bedrukken. Het enige waar u als bedrijf dan aan moet denken is de kwalitiet van het aan te leveren bestand. Maar dit staat vaak heel duidelijk aangegeven op de site van de aanbieder.

Graveren

Veel van de houten en mentalen USB sticks lenen zich goed voor het laten graveren. Dit wordt dan gedaan door middel van een laser graveermachine die uw logo strak en netjes graveert op de USB stick.

Embossing of debossing

Naast de houten en metalen USB sticks is er ook de mogelijk om een reliëf aan te brengen op een lederen USB stick. Zo kunt u kiezen dat het logo juist wordt verheven of verzonken is.

De voordelen van een USB stick als relatiegeschenk

Tegenwoordig zijn er zoveel opties mogelijk waardoor de USB stick volledig aan uw wensen kan worden aangepast.