USB met logo bestellen

De meeste bedrijven kiezen ervoor om het USB relatiegeschenk te bedrukken. Het vormt een praktisch artikel en wordt veelvuldig ingezet in het bedrijfsleven. Dit vergoot uw bereik dus, daarom is het zeker aan te raden om voor een USB relatiegeschenk te kiezen. Naast het bedrukken met logo kan u ook kiezen voor een leuke tekst, uw contactgegevens of een bedankje. Het fijne is dat het ook een duurzaam geschenk is en dus bijdraagt een een paperless office. Dubbel zo goed bezig dus!

Populair geschenk

Eigenlijk creëert u met een USB geschenk een win-win situatie. U kunt uw bedrijf promoten en de ontvanger heeft een praktisch geschenk ontvangen. Er kan van alles worden opgeslagen: foto's, video's, documenten en bedrijfspresentaties.

Eindeloos en tijdloos

De bedrukte USB geschenken zijn eindeloos in te zetten. Gebruik ze als weggever op een beurs of evenement. Het voordeel van een USB als relatiegeschenk is dat er geen uiterste houdbaarheid op zit, u kunt ze eenmalig aanschaffen en eindeloos inzetten. Het voordeel is ook dat u er bedrijfsgegevens op kunt zetten welke interessant is voor uw gebruiker/relatie. De USB stick stelt u in staat om altijd de meest recente bestanden aan klanten mee te geven.

Bestel eenvoudig online

Er zijn online vele aanbieders te vinden waarbij u uw USB relatiegeschenk kunt laten bedrukken en kunt bestellen. Het is altijd verstandig even te vergelijken. Meestal ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling een digitale proefdruk welke u goed dient te keuren. Zo heeft u dus al een beeld van hoe het eruit komt te zien.